05 November 2013

Jalan-jalan Weekend dan Intai Progress Rumah

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 6:26:00 PM
Reactions: 
0 comments

Bercuti 4 hari sempena Deepavali, Pahang goes to Watson's Cup Finale dan Awal Muharam + weekend. Ingat nak gi KL tapi boleh plak saya malas sebab, tak sempat nak recover duit berhari raya Aidilfitri dan Aidiladha yang lalu. Huhu.. pastu berehat di rumah saje sambil mengemas rumah yang tak berkesudahan.

Last day cuti hari ke 4, keluar gi beli baju anak-anak sket kat Megamall. Sebelum tu, singgah sat tengok progress tapak rumah. Jumaat lepas baru Incik Suami sign S&P. Progress semasa, baru clearkan pokok-pokok. Tanah baru tambun sket. Blum ratakan elok-elok. Maybe ada phase tambun tanah yang seterusnya kot. Lupe plak nak snap gambar. Sebab mase tu tengah hujan. Tengok dari dalam kete jek. Saje pegi tengok tapak time hujan sebab nak tengok condition banjir ke tak.

Pastu menuju ke Kuantan Megamall. Trus ke department baju anak-anak. Bergaduh dulu ngan Aqeel pilihkan mane kasut untuk die. Design yang Aqeel nak takde size. Mengamuk sakan die. Last-last trick die ngan sandal Thomas and Friends. Pastu sambung shopping sambil berkejaran dengan ngan Aqeel. Hik hik. Sabo jek la sebab Incik Suami yang banyak berkejaran. Adik Nasuha tengok jek la ayah dan abang dia berkejaran. Pasrah die sebab tak boleh join skali. Hi hi.

Motif tulis bloh arini ialah sebab mengenangkan progress Aqeel yang semakin aktif dan excited nak tengok rumah siap.

K. Da.. ♥♡♥

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting