14 July 2003

ari ni tak gi softball

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 11:01:00 AM
Reactions: 
tak gi sebab ari ni pose. ari isnin. adik aku ade bagi die nyer hompepage url tapi, tak dapat bukak. ntah jadik ke tak die nye homepage tak tau la. ala... ina x datang lagik. boring tul duk sorang2 dalam kelas. aku pun ngantuk gile dalam kelas tadi.... sampai keluar air mata tahan ngantuk. tak pegi kelas.. takut rugi. nanti exam kang tak tau ape2. dah la result sem lepas jatuh gile. hmm... minggu lepas tak gi java sebab buat asg bisnes. siap upload lebih kurang kul 4ptg. kelas java start kul 4ptg. tak solat zohor lagi... so.... pi solat.. and then... balik a.... pastu gi main softball... baling!!!! baling!!! kuat-kuat... tu la kak irza cakap.

aa... aku punyala letih.. tapi gi main softball gak. kureng tul dak2 laki. hampeh.. mula2... sorg pun tak nampak batang idung. kitorg bukan main lagi dapat padang. tunggu diorang bawa barang... melangut la kat situ... nasib baik dak softball ukm bagi pinjam gloves ngan bola.. leh gak main ari tue.. x lama pastu, baru dak laki datang tapi x bawak barang gak.

semalam.... aku tido kul 3.. tgk dak2 rehearsel untuk pekan teater ukm. tak ngantuk... tapi takut nak solat isyak sesorg malam2 buta. nasib baik ada org kat toilet... tak la takut sgt. ok.. aku nak kemas kini aku nyer disket jap... pastu.. nak buat ape lagik aaa????

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting