22 May 2013

Baby Nasuha 1st Enter Frame

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 6:28:00 PM
Reactions: 
0 comments
Ni pose hari ke 29. Esok da 1 month. Budak ni da pandai nao nak beriba plak. Ni gaya orang amik feel nak tido.
Macam-macam nak cerita tapi banyak perkara lain yang nak setel. Dengan Aqeel demam panas, masuk wad. Saya dan suami yang terlebih trauma.
K.. Off dulu nak gi kemas umah.
Opss! Ter-upload size besar plak. Ok da resize. Ni gara-gara post blog pakai phone.

08 May 2013

Berpantang Hari ke-15

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 10:01:00 AM
Reactions: 
0 comments

Officially at home sweet home yang bersepah tak kemas lagi. Baru sampai petang semalam. Parents pun escort skali. So, hari ni start berpantang sendrik @ Kuantan.

Aqeel dihantar ke rumah pengasuh. Sronok dia jumpa ibu pengasuh dia dan kawan-kawan. Saya duk rumah with lil newborn.

Skang ni si kecik sedang tidur lepas berjaga 2 jam. Da berapa round wee, poo and bf. Hihi... Habis kain, comforter ibu kene sental jap lagi sebab terkene wee n poo baby. Layan jek la kan. :)

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting