11 August 2003

Baru rase cam dak U

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 11:05:00 AM
Reactions: 
0 comments
Tahun 2 ni baru rase cam dak U. Bukan nya mase 1st year x study, tapi x berat cam tahun 2.
ngan asg. and aktiviti2. kalu study saje x de thrill. tak best aaa study je. bleh latih diri bahagi mase antara study ngan aktiviti lain. tapi asg. memangggglah banyak x terkate. x henti2. especially jabatan aku memang byk asg. mate pun sakit glier. siap kene beli eye mo lagi....
aku dah letak jawatan s.u TEKAD banyak masalah. bukan masalah teknikal, tapi masalah hati ni... tu yang x tahan tu. x pelah. aku leh study. biar org lain lak rase camne buat kije kalu x de panduan. baru rase jerih perih aku. keje x lah byk. yang sakit.... telinga + hati. hmmmm....
baru ni exam. okla gak x la x leh jawab langsung. at least ada benda yg nak di contengkan. pasal result x leh nak cakap la kan aku terima je seadanya memandangkan usaha aku yg x seberape ni. tapi aku dah insaf dah... kui..kui..kui.... biase la, tiap2 kali abis exam pun insaf.. tapi at least la kan. daripada x sedar diri langsung.
baru ni aku buat design tuk asg. e_commerce aku. ok gak. tapi x la ekslusif sgt. cukup makan la. tapi x siap lagik. shopping cart, store front pun x de lagik. rangka isi pun x carik lagik gak. x meeting lagik.
ok... USAHA LAGIK!
bak kater.... USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!!
 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting