04 December 2003

i feel bad+grateful

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 11:22:00 AM
Reactions: 
0 comments
well.. life isn't like what we dream for.

mm... my final exam result for last sem is better la than what i worked for. should be grateful!
chayok!!!

30 September 2003

alloo.... long time no c

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 5:52:00 PM
Reactions: 
0 comments
aiii... i'm a little bit bz lately. this month i'm having my final exam. nervous huh! besides i have a lot of asg, tutorial to be sent. so when i sit in front of the pc, i can't do anything but asg n projects. want to know something? now i'm at tsl (library). searching n downloading notes for my database n e-commerce exam. CRAZY?? a bit may be... don't know what's wrong with me lately... i also study-last munite. i think i start early... but when i revise again... i don't know what i've studied. i hope i can make it better next semester. wish me, my friends, sister, brothers n ak luck alwayz. may god bless us. also to my dearest parents...

11 August 2003

Baru rase cam dak U

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 11:05:00 AM
Reactions: 
0 comments
Tahun 2 ni baru rase cam dak U. Bukan nya mase 1st year x study, tapi x berat cam tahun 2.
ngan asg. and aktiviti2. kalu study saje x de thrill. tak best aaa study je. bleh latih diri bahagi mase antara study ngan aktiviti lain. tapi asg. memangggglah banyak x terkate. x henti2. especially jabatan aku memang byk asg. mate pun sakit glier. siap kene beli eye mo lagi....
aku dah letak jawatan s.u TEKAD banyak masalah. bukan masalah teknikal, tapi masalah hati ni... tu yang x tahan tu. x pelah. aku leh study. biar org lain lak rase camne buat kije kalu x de panduan. baru rase jerih perih aku. keje x lah byk. yang sakit.... telinga + hati. hmmmm....
baru ni exam. okla gak x la x leh jawab langsung. at least ada benda yg nak di contengkan. pasal result x leh nak cakap la kan aku terima je seadanya memandangkan usaha aku yg x seberape ni. tapi aku dah insaf dah... kui..kui..kui.... biase la, tiap2 kali abis exam pun insaf.. tapi at least la kan. daripada x sedar diri langsung.
baru ni aku buat design tuk asg. e_commerce aku. ok gak. tapi x la ekslusif sgt. cukup makan la. tapi x siap lagik. shopping cart, store front pun x de lagik. rangka isi pun x carik lagik gak. x meeting lagik.
ok... USAHA LAGIK!
bak kater.... USAHA TANGGA KEJAYAAN!!!!

16 July 2003

buat website..

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 1:01:00 PM
Reactions: 
0 comments
er... sebeno nye, aku tak pernah buat website dengan jayanya. adik aku
yang form four pun dah buat website untuk pertandingan "erti kemerdekaan"
aku dah tgk. ok gak dari aku yang tak jadik/tak buat langsung. adik aku minta
tengokkan website die tu.. bagi komen... aku , bab2 komen ni.. aku on jer.
ape lagii... berjela-jelala komen aku yang 'membina'. heh.. heh...
tapi aku nak try buat gak. guna dreamweaver walaupun aku tak
pandai sangat. YAAAA...!!! usaha tangga kejayaan!

aaa... semalam aku tido kul 4 sebab buat asg. ceh... hampeh gile...
ingatkan kene hantar ari ni. rupa2nya takde kelas. kalu tak.. mesti
aku dapat tidur dengan bestnyerrrrrr! takpe.. janji asg dah siap. tapi
aku ada asg n tutorial java yang tak buat lagi. pastu.. business plan
untuk e-commerce pun tak submit lagi... tapi dah buat rough outline la.
aaa... tu pun kene buat website aku. make... dapatla aku memperkayakan lagik ilmu aku.. yehhhh!

14 July 2003

ari ni tak gi softball

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 11:01:00 AM
Reactions: 
0 comments
tak gi sebab ari ni pose. ari isnin. adik aku ade bagi die nyer hompepage url tapi, tak dapat bukak. ntah jadik ke tak die nye homepage tak tau la. ala... ina x datang lagik. boring tul duk sorang2 dalam kelas. aku pun ngantuk gile dalam kelas tadi.... sampai keluar air mata tahan ngantuk. tak pegi kelas.. takut rugi. nanti exam kang tak tau ape2. dah la result sem lepas jatuh gile. hmm... minggu lepas tak gi java sebab buat asg bisnes. siap upload lebih kurang kul 4ptg. kelas java start kul 4ptg. tak solat zohor lagi... so.... pi solat.. and then... balik a.... pastu gi main softball... baling!!!! baling!!! kuat-kuat... tu la kak irza cakap.

aa... aku punyala letih.. tapi gi main softball gak. kureng tul dak2 laki. hampeh.. mula2... sorg pun tak nampak batang idung. kitorg bukan main lagi dapat padang. tunggu diorang bawa barang... melangut la kat situ... nasib baik dak softball ukm bagi pinjam gloves ngan bola.. leh gak main ari tue.. x lama pastu, baru dak laki datang tapi x bawak barang gak.

semalam.... aku tido kul 3.. tgk dak2 rehearsel untuk pekan teater ukm. tak ngantuk... tapi takut nak solat isyak sesorg malam2 buta. nasib baik ada org kat toilet... tak la takut sgt. ok.. aku nak kemas kini aku nyer disket jap... pastu.. nak buat ape lagik aaa????

10 July 2003

MEMPERKENALKAN!!!

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 4:05:00 PM
Reactions: 
0 comments
aaaa.... nie blog ina... my friend... die yang kenalkan blogger kat aku. disebabkab die promote kan blog aku kau page die so, aku aku pun dengan senang hati nyer... berbuat demikain di blog aku gak!
ZARINA KHAIRUDDIN
org nye manis..... ade mase gi la lawt blog die:
inakaydotte.blogspot.com
peace for Malaysia!!!


org kate...

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 4:00:00 PM
Reactions: 
0 comments
org kate it is bad to.... mengeluh.. mid sem dah dekat.. takut giler.. sejak 2-3 ari ni selalu terlewat bangun... ape lagi, miss class r. ptg ni x gi kelas java heh..heh... tak larat dah... well... no matter what, life must goes on

04 July 2003

kene hantar asg hari ni.

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 11:12:00 AM
Reactions: 
0 comments
semalam tidur lambat sebab buat asg and taip skrip untuk TEKAD. tak la letih sgt, cume bengang kut kalu dah sepakat nak laksanakan tugas, tapi tetiba ilang camtu jerk. hmm...

03 July 2003

mid sem is just around

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 11:08:00 AM
Reactions: 
0 comments
i do nothing 4 this becoming mid sem exam. bz with many activities: TEKAD, softball... really make me tired and i also have big problem wtih my JAVA lesson. it's hard to understand JAVA than c and c++. however, i hope i will get better result this sem. english lesson also gets me feel horrible... ARGHHH... hate public speaking. lucky to have english lesson to improve my english but next sem, i'll have public speaking subject. i don't know how i'm going to face it. just pray + wish it will be easy for me.

02 July 2003

nak makan!!!!

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 2:13:00 PM
Reactions: 
0 comments
tak makn ape-ape pun ari ni. inagtkan nak makan, tapi ada kelas. dah la tu... terlambat masuk kelas e-commerce lak tu. Salah tgk jadual mmmaaa....
 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting