29 May 2009

Meraung dakap mayat

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 12:36:00 PM
Reactions: 
0 comments
Source: Meraung dakap mayat

Merujuk berita berkenaan, sila lah berhati-hati semasa membawa kereta terutama sekali ketika ingin membetulkan parking dan keluar dari parking.

26 May 2009

PHP PROGRAMMERS WANTED!

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 5:13:00 PM
Reactions: 
0 comments
  1. Jawatan :PHP Programmer (3 orang)
  2. Nama Syarikat : KRIM Network Sdn Bhd http://software.krimnet.com
  3. Lokasi : Cyberjaya Selangor
  4. Status Jawatan : Sepenuh Masa
  5. Gaji Basic : Minimum RM 2,500
  6. Tarikh tutup permohonan : 30 June 2009
  7. Kelayakan : Ijazah, 2 tahun pengalaman, PHP framework
  8. Cara untuk memohon : email resume dan senarai kerja-kerja web kepada rajaiskandar@krimnet.com

Komen saya: "Mane la pigi sumer PHP developer ni? Sila make urselves visible to employers."

25 May 2009

Rembat :D

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 10:34:00 AM
Reactions: 
9 comments
Hasil rembatan terbaru daripada kedai Kak Syud. Ehehe.. sebenarnye nak pakai ngan baju lain tapi, biaselah akoo.. x konfiden nak bergaya. Last-last, akoo pakai tudung ni ngan baju tshirt lengan panjang pink + blue jeans. Tutup mate jek la akoo. Ape kes pakai tudung grey ngan baju pink? Hoho.. tibai ajek la. Sebenarnye nak pakai ngan blouse lengan 'musketeers'. Tu satu kes gak. Segan nak pakai blouse tu. Bese akoo lebey selesa ngan tshirt lengan panjang. Santai sey. Lenkali lak akoo tutup mate pakai blouse tu ngan tudung ni. Kene cari kekuatan dulu (pakai blouse pun nak kene ada kekuatan. hoho). Ade lagi tudung yang akoo teringin nak beli. Tapi tunggu.. satu-satu ar beb. Kang kering lak ujung bulan tersengih xdek duit + korek ASB. Haru tul.. Ni la masalah akoo.. susah nak shopping tapi, kalo da setat keluarkan duit.. memang x selamat da. Rase best kuo duit :p Xbley jadik ni. Ngeri!

Berikut adalah antara paten (Paten: remind me one of a shop in Medan) yang diimpikan:

Description: Full Likra fabric with above exact colour.
Reason: He likes this one.

19 May 2009

Mencari Mood

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 10:07:00 AM
Reactions: 
2 comments
Da lama tak mengupdate blog. So.. perlu mencari mood untuk tulis. Banyak cerita bersarang di kepala.

Lately aktiviti ialah Medan company trip. Best sebab FREE. Thanx En Latif n KRIM Net! Hehehe.. Next is kerja banyak yang tak berkaitan (nape gue? Gaji masyuk.. Layanz...). Another one is my sis wedding. Tuannye tengah ber KPLI kat Penang. Adik n emak nye la yang sebuk mempersiapkan ape yang patut. Bilik pengantin suda dikemaskan. Cuma menunggu set bilik tidur yang juga termasuk dalam perbelanjaan akoo.. sebab nanti akoo nyer turn lak. Ehem.. (*blush*). Emak sedang bertungkus lumus menyiapkan langsir di rumah bersama-sama 2 orang lagi tukang jahit bersekutunya. Chaiyoook mak! Ada 2 minggu lagi. Harap semua berjalan lancar. Akoo lak yang susah ati. Bakal pengantin sangat bz.. Sangat bz pun.. nak kawen gak sebab da banyak kali tangguh katenye.

Keje.. cont.
 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting