13 May 2010

Doa untuk mu, doa untuk ku.

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 4:10:00 PM
Reactions: 
Ape maksud tajuk ni?

Penah dengar x? Kalo kite doakan sesuatu untuk seseorang secara diam-diam.. (which means, hanya Allah dan kita sahaja yang tahu hence, IKHLAS) maka lagi makbul la doa tu. So... kalo rase xpenah ada orang yang cakap.. "Aku doakan engkau bahagia sehingga akhir hayat.. bla.. bla.. bla..", jangan risau.. berbaik sangkalah (dapat pahala gok neh.. hehehe..). Maybe saudara-saudara kamu yang kununnya x amik kesah itu sebenarnye sentiasa menyebut nama mu dalam doanya. Maka doakan-lah juga saudara-saudara kamu yang lain.. dan jangan lupa... doa untuk diri kita sendiri. Dia Maha Mengetahui lagi Maha Mengasihi.. Allahuakbar!

3 comments:

munie_cun said...

yeah...pie tlg la doa kan tuk org gak..nak rase gak pe yang pie rase skang..huhuh

~*Dandelicious Princess*~ said...

beres... sape-sape yang baca komen ni.. meh la kite doakan sesame. :D

~*Dandelicious Princess*~ said...

erk! Munie cun? Ark! Ark!

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting