18 December 2012

Thanks Abe :)

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 3:40:00 PM
Reactions: 
Orang len mungkin tayang IPhone, Galaxy Note ke.. atau maybe SII what so ever. Tapi bagi aku, Alhamdulillah Ace Plus ni da cukup. Ingat nak amik Galaxy Y Hello Kitty cute tu tapi hubby cakap kan screen beso lagi best. Kalu ikut hati nak tab, xyah tepon2.. er.. takde space dalam handbag, barang saya + kain telukung + kain pelekat hubby, towel Aqeel, baju Aqeel sepasang + air masak Aqeel + pampers + bla2.. Tak larat da nak bawa beg. Da macam beg balik kampung jadinye. Hehe..
So, cukupla Ace Plus ni.. Lagi-lagi bile incik hubby yang belikan. Tq ye abe cayang. I heart you!

4 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Betul...besar screen lagi best.. leh whats app lepas ni ^^

muni said...

hhahah...hp org nak mase servay2 aritu..tapi en abg bg ip ..best apa ace plus..org berkenan..heheh..baik kan hubby2 kite..heheh.. :P

~*Dandelicious Princess*~ said...

Baik. Hehd.. Mengorbankan duit bunusnye

~*Dandelicious Princess*~ said...

Wasssap x reti nieze :p Jakun lg ning

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting