08 January 2014

Yang diidamkan. Research guides

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 10:49:00 AM
Reactions: 

Dah sampai. Dah ada 3 books. 1 tak ada dalam gambo. Tambah lagi 5 books. Memborong sebab 4 buku ada sale. Nanti nak order 1 more tu pon tengah promo. So total gonna be 9 books. Tu baru hardcopy.  Softcopies melambak dalam notebook.

Patut beli before register study lagi. Tu la tak ada ilmu. Hihi. So main point is, a lot must be studied before start any research study. Ark!! Dah pandai, jangan plak ko kedekut ilmu nak share. Jangan kedekut nak beli gak sebab murah jek books ni. Kalo sape nak pinjam buku ni untuk photostate memang saya tak kasi la :p Ada ciri kedekut ke kat situ? Hoho. Just respect the authors hardwork.

Saya beli dari MPWS. Google eh. ;)

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting