15 November 2007

Punching bag.. Sincerity? Part III

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 3:38:00 PM
Reactions: 
Part III suda.. Tatau berapa part semuanye sebenanye neh. Heheh.. Bese la.. kan kat opis ni. Kalu duk ngadap blog aja kang tak jadik keje lak. Kene taip sket-sket ar. Idea lak takkan mencurah-curah. Idea datang dari luahan hati dan terlintas kat akal. Tak terlayan gue layan emosi lame-lama. Tengah tunggu mel utk receive registration code of a certain software ni. Lambat le plak...

Cakap pasal ni.. punching bag.. Akoo la yang selalu merelakan diri jadik camtu. Hehe.. Happy tolong orang dan tengok orang gembira. Tapi time akoo perlukan dorang.. mane dorang. Macam akoo cakap dalam Part I. Bukan nak minta balasan... but kite kena tolak ansur sesame kite. Respect each others space and appreciate others. Jangan sampai takde mase nak respect diri sendirik macam gue sebab duk sebok respect orang line nyer.

Hari ni akoo realized sumthing. Kenapa kita tak bley jadik punching bag. Sebab.. kite da la tak mampu nak setelkan masalah bantu orang lain. Pulak tu masalah dorang bukan nye bley selesai ngan membiarkan kite di'punch'kan. Kalu kite cube sekali pon.. mungkin perkara tersebut tak dapat diselesaikan dengan sempurna. Ada sahaja cacatnya. Hence, prob tak setel, orang len susah, kite pon susah. Sapa untung? Takdak kan? (Kikikik.. Sendiri tanye.. kat diri sendrik. Sendrik mau paham arr..)

Ada one simple story ar.. yang menyebabkan akoo terperasan mende ni. Hehehe... akan disambung cuz maybe the mail arrived already.

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting