20 November 2007

Rusak.. Cane nak wat keje arr?

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 8:53:00 AM
Reactions: 
Lately.. manyak barang rusak ar.. Fenin tul kepala gue. Notebook (2002) wayar putus.. da takley baiki.. screen pon wayar da macam apa aje.. sekijap display ok.. kejap.. merah..biru.. hijau.. sakit mate gue. Hdd lak bad sector. Pastu ingat nak wat keje kat umah.. keje-keje explorasi n freelance.. da x ley nak transfer data ke umah sbb.. 3 bijik thumbdrive gue tak di'detect' by pc kat umah. Nak pakai external hdd.. hdd lak tak detect kat pc opis. Sakit tul! Plak tu... Modem kat umah prob. Tak ley connect tenet. Skang ni.. kene wat software testing. Keje simple aja. Tapi yang bengang aritu anto pc kat opis ni baiki.. xde sound la plak. Pastu gue send balik baiki. Then ble nak test software ni.. kene guna line in audio.. rupe-rupenye.. x detect sore la plak. Ape ke hal?? Ape la.. naseb gue. Huhuhu...

Da survey notebook cun kat Dell website. Cun bangat. Spec cun.. Harga cun kalu nak diikutkan spec nye.. Cume satu jek yang tak cun. Gue tadak credit card nak beli. Hohoho. Da survey gak kat HP. Mahal la berbanding Dell sbb dengan spec yang sama... harga lagi mahal. Mane gue nak korek beb? Nak bayo PTPTN lagi. Dekat 2k gak la setahun guenyer PTPTN kene bayo. Kalo tak bayo PTPTN.. dak makcik kayo dah gue ni. Kikikikik...

Urm... semoge akooo cepat kayo! Amin...

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting