26 November 2008

Irresistable. Must post this. Yummy :D

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 2:38:00 PM
Reactions: 
Bebaru ni ada kawan yang tengok blog ni n cakap, "neh nape sumer gambo makanan?". Uops! Baru gue perasan. Hohoho.... Nasib la. Da namanye suka makan. Masak nye blum reti lagi. Hihi..

Baru-baru ni Mesra Mall baru bukak kat Kemasik, Kemaman, Terengganu. Hampir ngan Kerteh n Kemaman Town. Anyway, akoo lum penah pegi lagi. Ngehehe... Ni kawan Kak Sa (gue nyer kakak) baru balik dari Kemaman n sempat singgah kat mall ni. Die pun wat balik satu kotak donut best ni. Akoo tumpang ngap aje. Akoo suke! :D Nikmati lah pemandangan donut yang best ni. Ehehe..



Skang ni, cuti sekolah da... Cikgu Ruzi (mak yang disayangi) dilanda keboringan di rumah. Lantas beliau mencuba skill wat donut. Ala-ala Big Apple gitu. Percubaan pertama sungguh best skali. Percubaan kedua, choc rase agak pahit. Percubaan ketiga, donut terlebih garing a.k.a hangus sket. Kikikik... pape pon.... mak masak sedap. Yum!

4 comments:

ummihurairah_83 said...

pie...
lapar nyer....

~*Dandelicous Princess*~ said...

Huhu... meh le kite g makan. Uit! Kat KL lagi banyak tempat makan best. Ngap ngap! Kikikik

munie_cute said...

nmpk sedap je donut tu..bile la dapat rase eh..huhuh..teringin nye..

~*Dandelicous Princess*~ said...

ngehehe.. muni wat. p nak rase. yeah yeah!

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting