04 January 2009

Slamat Tahun Baru untuk Semua!

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 9:15:00 AM
Reactions: 
4 Jan 2009. Lambat da ni wish tahun baru. Hihi2.. 1 hb hari tu memang tak sempat nak berblog sebab aku sibok ke hulu ke hilir nak setelkan perihal hadiah untuk Hari Annisa' Kelab Remaja Islam Malaysia (KRIM) merangkap acara kaum hawa opis.

Apa yang da berlaku tahun 2008? Banyak hal. Tapi tak full of hapiness. Ye la kan.. Hari tak selalu cerah.. Eh.... sape cakap tak best? Ada la.. Berkenalan dengan si dia. Sape tu? Hihihi.. Jeng jeng.. :p (sape yang tau.. memang tau ar. sape yang tatau.. kene tunggu).

Pasal keje.. tak banyak improvement aku. Ni kene wat sumthing neh. Rase takut gak nak buka langkah besar dalam hidup. Rase nak sambung blaja balik. Mampu ke aku ni nak blaja lagi. Rasa da tua. Hihi.. takut tak masuk lak ilmu dalam kepala ni. Ngeri-ngeri. Bley ke.. bley ke...? Nanti aku survey lagik perbelanjaan nak sambung study ni. Maybe akan sambung study sambil berkeje. Ha.. tu satu isu lagi. Larat ke aku wat 2 perkara dalam 1 masa? Fulus lagi mana nak korek. InsyaAllah aku akan laksanakan misi ni. Coz ape eh nak amik? Aku akan pick jek sesuka hati aku nanti. Ehehe.. Kalo tak IT, maybe ape-ape yang berkaitan accounting.

Pasal life.. bagi aku.. life = keje = life. Hihi.. Cume.. rindu tul kat kawan-kawan masa kat U. Rindu la kat koraaaaaaanng! Huhuhu~

Harap tahun 2009 ni banyak perkara extraordinary akan berlaku. Tak mo la stereotaip aje. Fighting!

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting