26 October 2010

Hunting for Maternity Wear

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 5:49:00 PM
Reactions: 
Susah betul nak cari baju mengandung maxi yang sopan + cantik + muat ngan perut ni. Jumpe yang cantik, singkat la plak. Biasa average bawah paras lutut sket. Kalo jumpe yang labuh, tak cantik (heh.. choosy jek kan?). Dah la mahal. Nak pakai kejap jek. Nak sambut kelahiran baby nak kene ready duit gak. Tu pasal berkira nak belikan baju untuk diri sendrik. Nak beli jubah, tak muat perut la plak. Dah 5 buah kedai da ni round kat area Kuala Terengganu ni. Last-last.. beli 1 jek. Heheh.. Ok la harga dia. Nak kate cantik.. so.. so.. la. At least labuh + muat perut + rupa agak boleh diterima walopun rase macam nampak bentuk sket kat bahagian belakang. Saya malu. Huhu... harap-harap ok. Skang baru 7 bulan. Tatau la camne rupanya ble da 8-9 bulan nanti. Tatau muat ke tak baju-baju ni.

Dengar kawan cakap kat Kota Bharu lagi banyak choice. Walaupun kampung hubby kat Kuala Krai, tak terpergi plak kami ke sana. Balik kampung weekend, 2 hari jek. Takkan la balik kampung, letak beg.. pastu gi shopping. Tak sedap la plak macam tu kan. Mesti Incik suami nak lepak-lepak ngan family. Kasi can la. Lagipun, saya da tak larat sangat nak bershopping sakan. Cepat penat. Maybe next time.. kene cari baju mengandung time tak mengandung. Tak la penat sangat. Heheh.

Still hunting for maxi maternity wear yang sesuai.

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting