14 October 2010

Tergoda~ bedding set kekabu ni

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 5:07:00 PM
Reactions: 
Slalu jalan-jalan kat blog Nad kat sini dan tergoda dengan bedding set yang diorder as shown here. Ok tak kalo order yang ni? Harga dalam RM150 +/- lebey kurang. Bling-bling sangat ke saya ni kalo beli yang ni? Kalo beli yang biasa nipis.. macam kesian jek kat baby. Huhu.. anak sedara saya.. Adam, ada 2 tilam. Satu yang cute & lembut tapi nipis sket. Lama-lama pakai jadik macam bijik-bijik kat texture tilam tu.. Lagi 1, Adam ada tilam kekabu yang nenek sebelah abang ipar yang tempah. Adam nampak macam lagi suka & selesa golek-golek atas tilam tu. Terbukti dia lagi suka yang kekabu daripada yang comey tp nipis. Tu yang tergoda nak tempah bedding set kekabu ni. Masih berkira-kira. Saya takmo jadi isteri yang boros + bling-bling & pada masa yang sama, taknak jadi ibu yang kedekut pada anak dalam perut ni. Camne ni? Huhu..

# Update on 31/10/2010. Hold dulu. Parents suda hadiahkan bedding set cute kaler pinky 1. Nanti nak fikir untuk bedding set time nak beli baby cot nanti sebab nak matchkan sizenya.

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting