30 March 2012

Bertukar!

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 4:01:00 PM
Reactions: 
Template blog da bertukar dah. Tajuk template ni.. Work at Home Mom (WAHM). Heheh... Perasan sangatlah diri ini WAHM. Layan jek la. ~ Thanks to Ipietoon for the gojes design. Tapi.. sebenarnya suka 2 columns jek. Dah jupe yang 3 columns ni tibai jek la. Banyak jumpa template yang girly tapi diri ini harus sedar bahawa aku bukan gegurl lagi. Dah mak orang dah. Next year masuk 30. SEDAR! Heheh.. Walau bagaimanapun, me sangat favor my business blog template Lovely Dots pun design Ipietoon jugek.

Macam crowded jek my bloglist. Manyak jek... nanti-nanti la kalo rajin gue edit. Nak letak links ni kat other page pun macam takmo sebab M.A.L.A.S nak bukak page lain. Nak semua kat 1 page. Tak yah nak klik-klik manyak kali maka, tersumbat la semuanya kat dalam 1 page ni.

Layans.

2 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

dah benti kije eh... syiok nyeee! nieza berkire-kire nak brenti tp big boss tak kasi green light lagi...huwaa!

~*Dandelicious Princess*~ said...

keje pun besh jugek nieze. dapat pegang fulus sendrik :D

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting