26 April 2012

Biarkan Aqeel berkreativiti dengan crayon

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 10:58:00 AM
Reactions: 
Inilah salah satu hasil dari duit gaji bisnes online saya. Iklan sket: Lovely Dots. Heheh... Dengan hasil yang adalah jugak sket, saya memang nak belikan Aqeel crayon. Nampak dah khusyuk ngat ble dapat pen dan kertas so, belikan dia crayon cap Crayola ni sebab dia ada colors and the most important thing is washable & non-toxic!

Tak sabar nak bukak

Berkreativiti

Tapi ada pros & cons gak sebab colors dia memang easyly lekat on most surfaces tak macam pen and pencil yang bile try tulis atas tiles, tak ada kesan sangat but this Crayola crayons memang work cantik even atas tiles. Makanya, seronok plak Aqeel 'draw' on tiles. Huhu~ Ibu tau la these crayons are washable tapi tak yah lah Aqeel nak kasi ibu wash wash all your works on those tiles. Bertambah keje ibu. Layan jek la si Aqeel ni. Kene monitor la time dia 'draw' & 'write' sebab kalo tak, habis satu rumah dia kejekan. Hari pertama Aqeel 'berkreatif', ibu asyik pegang kain lap aje.

Satu untuk Aqeel, satu untuk Adam

Anyway, saya beli Crayola 16 Large Washable Crayon ni online kat myBBstore dengan harga RM 15.50 aje. Beli 2 boxes. Satu untuk Aqeel, satu untuk Adam, sepupu Aqeel. Harap ummi dia tak marah saya sebab lepas ni kene rajin mengelap dinding dan lantai rumah. Postage by Citylink dengan cost RM 9.50.

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting