04 April 2013

The Big Bad Wolf Books Sale Heading to Kuantan, Pahang

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 9:26:00 AM
Reactions: 
Serius nak pegi. Tapi kan due date 23/4/2013. Mende alah wolf ni setat 25-29 April 2013 la plak. Pesal x wat weekend ni? Huhuhu.... Bley tak nak request diawalkan? Hoho... :p


Nak pegi beli buku Aqeel la. Sini banyak pilihan buku yang interesting with low price. Mau tak gila haku. Histeria sat. Baucer buku 1 Malaysia pun tak terusik lagi. Plan nak balik Ganu untuk ready nak bersalin 13/4 ni. Kalo nak cancel balik Ganu, kang terberanak kat sini. Sian plak parents nak kene datang sini bawa saya balik berpantang kat Terengganu. Bley aje berpantang kat Kuantan tapi sekali lagi sian plak kat parents in law nak kene datang Kuantan dari Kelate. Dorang bukan suka duk dalam kereta lelama. Hurm.... Sape nak pegi? Nak kem children books la.. Atau anything yang interesting untuk budak-budak. Arghh!!! Tertekan tak dapat pegi.


3 comments:

aniszcenna said...

salam.. i went there 3 times! hehe
http://aniszcenna.blogspot.com/2013/04/big-bad-wolf-3rd-trip-final-day.html

~*Dandelicious Princess*~ said...

Bestnye. Harap tahun depan ada lg. Huhu~

Humi Sheu said...

hi sis. berminat x nk beli children's books? tapi preloved la but condition elok lg. saya dr kuantan. boleh sis tgk n pilih sndri. saya nk let go rm5-rm10

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting