28 September 2005

Unhappy day which should really be one of the happiest day!

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 8:13:00 AM
Reactions: 
Huh! Bengang tul ngan arrangement konvo baru neh. Ade ke satu fakulti, tapi hari konvo lain-lain. So, aku n da gang terpaksa berpecah n x dapat kumpul reramai. Maklum la.. sume orang ada hal. Aku sempat jumpe Ina, Syafa, Ilah, Sue, Sal, Muna, Awan, Jie je... Pastu lagi bengang, tak dapat amik gambo sesame.... Aaa... aku x sempat jupe Leed n Alia. Waaa!!!! Kenapa la diorang arrange cam tu.... Aku rase macam lonely gile time konvo aritu. I feel nothing without all of my friends beside me. Without them, I feel as if I lost part of myself. Miz you all very much. Since takde sorang pon antara diorang yang aktif berblog ni... (Ina baru jek delete blog die) so, maknanya aku membebel sorang-sorang jek la kat sini. But thanks to my parents, my lil brother Aliff, Sofwan and freinds yang ada time aku konvo. Tq so much.
 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting