28 June 2009

Tergoda - Cute Hair Pin

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 3:26:00 PM
Reactions: 

Cumil x? Hihi.. Ni saya ordered from manjakuhappy. Booked Sea Blue & pink Button hair pin. Sepatutnye ni untuk baby & kids. Saje jek beli untuk diri sendrik sebab geram tengok comey ngat. Ada banyak pattern lagi. See more at ChomelCraft. Sebenarnye memula nampak hairpin cute ni kat blog Kak Salina <- kasi promote sket :p. Ada post pasal sweet-wannur giveaway. Dari blog sweet-wannur lak ada link ke ChomelCraft. Order for June @ ChomelCraft da tutup. Tapi ade ready stock. ChomelCraft posted ready stock to ManjakuHappy to sell it. So aku decided beli kat ManjakuHappy. Aniway, kalo korang minat bley beli kat kedai-kedai online yang aku state kan. Very nice :D

Sebenarnya simptom-simpton shopaholic da makin obvious dalam diri aku. Berusaha keras untuk menanganinye. "Aku perlu tak hairpin ni? Aku perlu tak baju ni? Kain pasang ni cun ar. Digital crepe. Murah ni. Tempat len tak dapat ni. Aku perlu ke kain ni?" Soklan ni la slalu bermain dalam pikiran aku. Teringat scene Ms. Bloomwoodgale masa beli green scraf dalam citer Confession of a Shopaholic yang aku tengok same ngan Wani & Kak Syud otw outstation ke KL. DVD by Kak Syud. Tq :D Budak kecik comel yang pakai hairpin tu macam cakap "Comey ni hairpin ni. Kalo nak comey cam saya, beli la.. beli la.. :p". Dan.. aku pun tergoda. Slamat la RM15 aku (RM15 jek.. ayat sedapkan hati. Heheh)

Azam bulan ni.. Tanak beli pape! Sebab kain pasang untuk baju raya sumer da setel anto pada tailor. Bereh! Takmo soping lagi da. Nak simpan duit lak. (Bley caye ke ni?) Fighting! (Awal-awal lagi da tewas terbeli hairpin comey ni. Siap promote pada Sal & Muni. Ngehehe.)

7 comments:

Anonymous said...

hihi..tp p ermm..tudung raya p dah ade ke?.. sandal raya?..kad raya?..n etc napoknye p kne shoping lg laa..hihi ; )..saje sal nak menghasut..hihi

Sa Rathisa. said...

P x koleksi follower ke?Best jg info blog p nih

Sa Rathisa. said...

P sa nak kumpul gen2 kita waktu darjah 6 dulu .Nak x?
Ada masa nanti sa buka crita lama.xtahu la p ingat ke x

~*Dandelicious Princess*~ said...

Jums! Sa kelas ijau ke biru eh? Best jugek lepak ngan kawan2 lame.

Sa Rathisa. said...

bukan p sekelas ng sa...6kuning?ke bila yg kita sekelas?p suka lukis g kartun prp jepun kan?kita suka main colour2

Sa Rathisa. said...

P sa ada jual biskut raya..bahulu...n maruku ala gettah...
hanya yg paling sedap diantara sedap di kedai sa...fresh n original fr jb...meh la sggah mggu dpn byk stok baru...x dok kat trg...rugi x try:>

~*Dandelicious Princess*~ said...

Mase darjah 5. 5 kuning kan? A.. time tu la. Heheheh.. Besh2. InsyaAllah P singgah tgk biskut n maruku :D

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting