04 January 2012

Selamat hari lahir Muhammad Aqeel

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 9:48:00 PM
Reactions: 


Pukul 9 malam ++. Da lena lepas
'mengemas' rumah. Rajin betul anak ibu.
Anak ayah jugek :D Selamat hari lahir
Aqeel sayang. Ayah & ibu sayang Aqeel.



Inilah salah satu hadiah yang ayah & ibu belikan untuk Aqeel. Safety gate! Hehe.. Lepas ni tak boleh lah Aqeel nak round dapur lagi. Lega sket hati ayah & ibu.



Ni plak hadiah yang ayah & ibu hangkut dari Manjaku kat sebelah East Coast Mall. Safety gate still in box, push car broom broom pon pon & sandal nyet nyet. Tak celebrate pun birthday Aqeel cuma ble ayah da balik rumah, kami sama-sama nyanyi lagu 'Allah selamatkan Aqeel' sambil Aqeel terpinga-pinga. Heheh. Ibu pun tak buat kek 'sebab takde oven' (ehem.. ayah, ibu nak hadiah oven walopun blum birthday ibu lagi :p). Ibu wat apam gula hangus yang langsung takde kaitan ngan birthday. Tibai aje la ye.

Semoga menjadi insan yang bertakwa, bahagia dunia & akhirat wahai sayang Aqeel.

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting