26 September 2013

C.A.N.C.E.L. Booked Rumah Lain La Plak

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 9:59:00 AM
Reactions: 
Ha! Kan da cancel. Actually before booking rumah memang da cari tapi tak ada banyak choice. Tapi few days after that, ada pemaju call cakap ada another rumah available with lower price but jauh sket la... dan traffic kat situ tak brapa nak smooth.. tapi saya dan suami pilih this another rumah sebab ada laman sekangkang kera untuk anak-anak main. The prior booked house tu in progress. Kitorang pegi tengok. Tapi nampak macam kecik. So... Cancel. Nanti ar cite perbandingan rumah 2 bijik ni. K.Tada...

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting