17 March 2009

Recovering

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 10:25:00 AM
Reactions: 
Kesah flu da tamat. Ada sket ar rase lum bis lagi demam ni. Kak Syud lak menyambung kesah demam selsema ni.

On the way back to KL ujan sangat lebat. Kereta Iswara milik company yang dipandu oleh Zam meredah hujan badai hampir sepanjang perjalanan dan meredah banjir berhampiran Mesra Mall, Kemaman, Terengganu. Caution! Kalo rase ujan lebat or ujan x henti-henti, batalkan aje plan untuk singgah ke Mesra Mall. Tak pasal x bley balik umah lak kot. Hihi.. malam tu memang agak mencemaskan. Apatah lagi pada mula perjalanan, kitorang hampir terlibat dalam satu kemalangan disebabkan berlaku satu kemalangan betul-betul berhadapan kitorang. Nasib baik Zam sedia menjarakkan kenderaan sebagai langkah berjaga-jaga since brek Iswara tu x waper nak makan sangat. Kene bagi makan banyak sket tuh. Hihi.. Alhamdullilah kitorang (akoo, Zam, Kak Syud n Kak Roslina) slamat sampai ke destinasi. :D

Naseb demam akoo x bersambung. Kalo x, penat jugek. Kene ujan banyak jugek. Tu pasal Kak Syud bley demam. Arini Kak Syud MC. Akoo pun dapat MC minggu lepas. Tp xde makna pun MC akoo tu sebab keje da separuh hari n dalam 2-3 lepas tu da nak bertolak ke Ganu Kite. Akoo cume merehatkan diri berguling-guling kat bilik miting opis branch Seri Kembangan.

Ape lagi jadik lepas ni... a... nanti akoo kene drive Iswara after Mr. Zam balik ganu nanti. Tatau larat ke x. Macam berat jek stering nye. Ni rase nak hangkut viva ni. Hihi.. Tengok jek la ape jadi nanti. Hope everything goes fine. Amin....

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting