11 July 2010

Week15th

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 12:20:00 PM
Reactions: 
Pagi tadi pergi klinik. Kene bebel ngan nurse sebab berat turun 1/2 kg. :p Apa kes bley turun ni. Saya memang tak miss makan. Pagi-pagi before keluar rumah nak pergi kerja pun, saya wajib akan isi perut dulu at least segelas air susu/milo. Pastu kat opis lak mesti bekfast lg. Makan tengahari, petang n malam pun x miss. Cane bley x naik ni? Baby serap vitamin banyak kot :p Hihih.. Nasib baik nurse x marah ble saya kasitau makan durian tengahari semalam. Riak wajah dia macam nak marah x nak marah jek. Cuak gak. Wahahahah.

Hari ni penantian x lama sangat. Kul 11pg siap. Ok la.. :D Takla sampai 6 jam. Lagi 2 minggu kene g klinik lagi. Ark! Nak wat ape g banyak kali? Huhuhu~ Sabau jek la.

Tetiba nurse tu mempersoalkan apa kerja aku sebenarnya sambil membelek buku pink aku. Aku terangkan la.. Dia cakap musykil ngan gaji n kerja aku sebab dia bandingkan ngan kerja yang sama anak buah dia tapi gaji yang jauh berbeza. Ye la.. anak buah dia keje KL. Aku sykt private @ Ganu. Apa la sangat pendapatan. Alhamdulillah cukup setakat ini tapi x salah untuk kita mencari yang lebih baik :D

2 comments:

~ iza ~ said...

haip..camner boleh turun berat ni P?
konpius gak ni sbb P kata kuat mkn..
ntah2 baby boy kot :)

papepun, janji sihat eh..

~*Dandelicious Princess*~ said...

tu la pasal. p makan sampai perut sendat. musykil gok ni. baby kuat makan kut. semua vitamin dia sedut. Hahahah. Kakak p 8 bulan preggy pun berat dia x naik. Sama macam awal2 die kawen. Musykilkan. Heheh..

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting