16 December 2010

37 minggu, 5 hari

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 9:58:00 AM
Reactions: 
37 minggu, 5 hari = 9 bulan, 12 hari.

Da bley beranak da ni. Baby da matang. Lega sket da melepasi tahap ini. Skang tunggu nak bersalin jek. Masih lagi tak ada tanda-tanda nak bersalin. Kadang-kadang, rasa sakit kat ari-ari. Macam ada benda nak terkeluar jek rasenye. Nurse cakap, kepala baby nak turun. Baby makin aktif skang. Rase sakit-sakit ble dia main gerak-gerak dalam perut ni. Maybe dia tengah tendang-tendang & gerak-gerak nak masuk, engagekan kepala dia ke bawah kot. Hehe... agak-agak jek. Saya dapat rasa baby dengan tangan bila gosok perut. Cuma tatau tangan ke.. kaki ke.. kepala ke.. atau badannya yang saya sedang sentuh. Kalo bebaring.. memang terasa berat baby ni. Jangan la besar sangat. Nak push nanti ni.

Debaran menanti hari.

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting