05 December 2010

Mood kerja terumbang-ambing

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 11:26:00 AM
Reactions: 
Saya rase macam da kene cuti jek. Hahaha! Ni alasan beri kat diri sendiri untuk mencutikan diri di kala virus kemalasan melanda. Berikut adalah sebab-sebab kenapa saya perlu bercuti:

  1. Mouse mula weng sejak akhir-akhir ni. Wei... tanak kasi ku wat keje ke?
  2. Ekon rosak. Kena naik pangkat 1 level ke 2nd floor untuk dapatkan suhu yang selesa. Imagine.. kene panjat tangga setat dari Ground floor, Mezzanine floor, 1st floor then baru sampai 2nd floor. Memang menduga tahap keimanan nak memanjat naik tangga dikala kesaratan ini.
  3. Notebook macam weng aje. Alahai.. dia wat hal la plak. Before ni ok ok jek.

Heheh.. itu la reason yang saya rasa lemah jek nak pergi keje. Er.. kukuh tak alasan ni? Ngehehe.. Di kala kelayuan mata ni.. kalo bukak coding.. bley plak berfikir ala-ala separuh sedar wat kerja. Memang tak ikhlas wat keje ni. Hehe.. Bertahan untuk sebulan lagi. InsyaAllah.. harap selamat melahirkan bayi ini :D Lepas tu.. Cuti! HoYEAY! (Ni happy nak bercuti ke.. happy nak beranak ni? :p)

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting