28 January 2013

Comelnya Tertido Time Makan

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 2:56:00 PM
Reactions: 
Weeked bebaru ni pegi outing ngan Hubby & Aqeel. Al kisahnya nak gi breakfast aje... Pastu tak tau da arah tuju. Saya pun ajak incik Hubby pegi East Coast Mall. Heheh... Memangnya dalam perancangan banyak yang nak beli.

So, sementara incik Hubby yang tak berapa sehat layan Aqeel kat area main game near cinema food court, saya pergi shopping sorang-sorang. Hasilnya ialah, baju Aqeel sket, baju Auni.. sepupu Aqeel.. ni sebab jarang belikan Auni hadiah.. so belikan sket la.. baju adik baby 3 pasang. Sebenarnya belum buat list lagi barang ape nak beli kat adik baby dalam perut ni sebab barang-barang Aqeel masih baru lagi. So, mungkin tak banyak kot nak beli.

Then.. belikan Aqeel set cadar + comforter sebab lepas ni nak kasi Aqeel belajar tido atas comforter dia plak.. Tilam kekabu tu nak kasi adik baby plak pakai ye Aqeel. Then..sehelai towel untuk tambahan stock towel kat rumah. Er... tak banyak sangat la plak rasanya, tapi nak pengsan jugak la membayar baju budak-budak ni. Tu pun dalam range RM 15 - RM 30 sepasang bajet. Tak larat nak beli yang mahal-mahal woo....... Kalo dah 8 pasang.. untuk Aqeel + Auni + adik baby.. makan ratus gak la kan. Selamba jek aku tengok orang bayar pakaian anak RM 400++ wo.. Ni pun belum belikan baju untuk Adam, sepupu Aqeel gak... Sorry ye Adam.. Auntie P kasi cash aje. Hehehehe.... Pastu,belikan purse untuk adik ipar, dia kirim. Tiga kali gak la pergi cari dan ulang alik Sembonia, Carlo Rino, Parkson.. tak jumpa yang berkenan rupa & harga. Ada berkenan, mahal ka pulak. Purse saya tak penah pun cecah RM 200 taw, after sale la kan.... Tak kuasa mahal-mahal mak.

So.. berbalik kepada tajuk. Hahahah!



Ni la rupa budak kecik ngantuk, tertido time tengah makan. Makan kat Johnny's.. Dengan bihun kat mulut... Sudu kat tangan.. Boleh plak dia tertidur. Kikikik.. tersengguk-sengguk dia. Ni jek gambo sebijik sempat snap ngan cam tepon ni.. Of course quality tak setara real camera. Hu~ hu~ Pastu Hubby tulon angkatkan Aqeel tidur kat seat sebelah saya. So.. ape lagi, makan la kami berdua dengan tenang. Heheh.... Tu la Aqeel, dalam kete suh tido tanak. Pastu dah penat main, tertido plak. Sebenarnya kalau ngan kitorang Aqeel susah sket nak tidur tapi kalau kat umah pengasuh, senang aje pengasuh kasitau. Alhamdulillah... kalau senang orang lain jaga, da bersyukur sangat da...

Ayah & Ibu ♥ Aqeel + Adik Baby. xoxoxo!

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting