05 March 2013

Happy Anniversary yang ke-3 @ 2013

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 9:24:00 AM
Reactions: 
Alhamdulillah da 3 tahun perkahwinan kami. Ini pic masa kawen dolu-dolu. Tak pernah upload kat blog before this sebab kunun-kunun low profile. Yek :p

Pagi bersanding baru sempat berinai

 You punya. Tengok la jari tak berinai. Tak sempat. Boleh tak camtu?

 Pose after siap make up

 Nampak ke bang?

 Pose bersama

 Pose kinyang

 My family

The other part of the family

 
 Berdua dengan mu

 Ape yang kelako? Rahsia

 Pose before abis outdoor session

Owh... Muka dengan make-up tu tak macam muka saya pun. Tetap bersyukur sebab saya suka hasil make-up tu.Kat bawah adalah pic kami berempat, 1 family @ 2013 ni. Tq riezkyshoppe atas pic ni. Ni la muka seharian kuo sampai nak magrib, bedak pun da ilang. Lupe nak touch up sket dolu. Eheheheh..

 
Terima kasih incik suami kerana selalu bertolak-ansur dengan saya. Terima kasih Aqeel menceriakan hidup ibu. Terima kasih baby dalam perut sebab sentiasa kuat walaupun ibu lasak time tataw baby cayang ada dalam perut. Terima kasih Allah atas rahmat-Mu.. Setiap detik nadi, setiap hela nafas ini, adalah atas sifat Ar-Rahman & Ar-Rahim-Mu. Alhamdulillah.

2 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Lain muka P sekarang..kat profile tu takde link blog..dah berapa kali nak dtg sini tp tak tau link..bloglist aritu dah hilang..nigodek dashboard..baru jumpe

~*Dandelicious Princess*~ said...

hahahhaha... xde masalah nieza. muka p same jek dulu n skang. cume muka ble da make up jadik palsu gitew. er.. tapi nieza pun penah jek tgh p x make up dulu kan. heheheh.. da tua nieza...gini la jadi ropanye.

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting