01 March 2013

Aqeel turns 2 @ 2013

Posted by ~*Dandelicious Princess*~ at 9:14:00 AM
Reactions: 
4 Jan 2013 genap Aqeel berusia 2 tahun. Alhamdulillah. Sorry sayang ibu lambat upload cerita birthday Aqeel. Hihi.... Ni piccas sekitar birthday Aqeel:

 Budak tak baik selsema lagi tapi dapat makan eskem. Kat Johnny's ECM ni.

 Choc lagi. Pastu acara makan petang plak kat Secret Recipe. Aqeel's fav is choc.

 Terkam kek!

 Ibu pun join terkam kek.

Hadiah beskal dari ayah.

 Ibu buatkan pulut kuning + rendang daging untuk agih kat jiran-jiran sempena birthday Aqeel. 1st try.

Sebenarnya, birthday Aqeel kami satu family tak gi mana-mana & tak celebrate pun. Saya just buatkan pulut kuning + rendang daging dengan kuantiti tak seberapa sebab ni 1st try. Tapi memang berhajat nak buat sendrik dan agih kat jiran. Walaupun pulut kuning tak seberapa kuning & daging agak keras & masin, saya agih jugak sebab da memang niat. Hihih.. Aqeel & ayahnya tak makan sangat pulut kuning ni. Tak sedap kot. Hahahahah!

Aqeel tak sehat sangat sebab baru nak regain from his illness (demam + selsema berterusan selama nearly 6 months) so, lambat bawak dia pergi makan kek & eskem. Nanti saya karang pasal illness Aqeel next time. The next week after his birthday baru bawa dia. Tu pun masih ada saki-baki selsema dia. Bukan main seronok lagi Aqeel dapat makan eskem choc fav dia. Pastu dapat makan kek choc lagi. Masa makan kek tu.. mulut dia tak berenti cakap.. ummm sedapnya.. ummm...umm.. Seronok tengok Aqeel enjoy his cake. 

Ayah pun hadiahkan Aqeel beskal orange tu.. Seronok Aqeel duk kayuh yang tak seberapa kayuh. Tak bergerak mana pun beskal tu. Posing jek lebey. Hihih.. Takpe.. take your time dear.. Nanti pandai la InsyaAllah. Ada video Aqeel nyanyi lagu birthday kat diri sendrik tapi ada dalam phone mr. hubby. Nanti update vid tu plak.

Muhammad Aqeel bin Mohd. Suhaimi.. semoga panjang umur, murah rezeki, bahagia dunia akhirat & menjadi insan yang soleh. Amin.

0 comments:

 

Dandelicious Princess Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting